Thursday , April 25 2024

Cristi Chivu refuza postul oferit de FRF. Ce va face dupa retragere

chivu

Fostul căpitan al echipei naţionale, CRISTI CHIVU, nu se va alătura echipei lui Gică Popescu dacă acesta va deveni preşedintele FRF. Cel mai probabil, CRISTI CHIVU va deveni impresar sau antrenor.

CRISTI CHIVU refuză categoric oferta de a lucra la FRF. Situaţia medicală a lui CRISTI CHIVU nu este deloc bună. Fostul căpitan al naţionalei noastre de fotbal se află la Miami, unde, în aceste zile, va suferi o nouă operaţie la degetul afectat de la piciorul drept.

“Cristi a plecat la Miami. Va suporta o nouă intervenţie chirurgicală, implant de ligament”, a declarat, pentru Ring, un bun prieten al jucătorului lui Inter Milano.

În ultimele zile, presa a scris despre posibilitatea ca, în situaţia în care nu va mai putea juca fotbal, CRISTI CHIVU să se alăture echipei lui Gică Popescu, candidatul care are cele mai mari şanse de a câştiga preşedinţia FRF la alegerile programate pe 5 martie. CRISTI CHIVU le-a transmis apropiaţilor că nici nu vrea să audă de ofertă.

“Dacă va putea juca, vedem după operaţie şi recuperare. Cât despre statutul de funcţionar la FRF, exclus! E prea bun pentru asta. Are deja o alternativă profesională pe care o veţi afla de la el la momentul oportun”, a mai declarat prietenul lui CRISTI CHIVU.

CRISTI CHIVU are de ales între a deveni antrenor sau agent FIFA.

 

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …