Friday , April 19 2024

Cristi Borcea suferă de intoxicaţie cu mercur

Gazeta Sporturilor scrie că acţionarului de la Dinamo i-a fost depistat mercur în sânge, ca urmare a consumului exegerat de pastile şi peşte crud. Tratamentul îl face la Miami şi costă 30.000 de euro.

Din cauza problemelor medicale din ce în ce mai acute, preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a stat destul de departe de fotbal în turul acestei ediţii de Liga I.

Gazeta Sporturilor publică azi un material şocant despre problemele medicale ale şefului “câinilor”. Ziarul scrie că din cauza excesului de pastile şi de peşte crud, lui Borcea i s-a descoperit în sînge o cantitate extrem de mare de mercur.

Pe lîngă afecţiunile sistemului osos de care suferă de mai multă vreme, acţionarul în vîrstă de 40 de ani al roş-albilor plăteşte acum din cauza pasiunii sale pentru peşte şi fructe de mare, dar şi a medicamentelor luate în exces începând din 2009 încoace. Mai exact, lui Borcea i s-a găsit mercur în sînge la un control de rutină la o clinică bucureşteană.

Iar la Miami se tratează de câteva luni bune la “The Mount Sinai Medical Center”, o clinică specializată în chelatoterapie. Surse autorizate susţin că intoxicarea i-a agravat şi mai mult problemele medicale existente, cardiace şi la nivel osos.

Situaţia a fost confirmată chiar de Borcea, Gazetei Sporturilor: “Da, aşa e, mi s-a descoperit o cantitate sporită de mercur în sânge”. Efectele intoxicării cu mercur au apărut prin erupţii variate la nivelul pielii, apoi prin afecţiuni cardiace. De asemenea, la nivelul oaselor şi al articulaţiilor, el a suferit diverse stări inflamatorii.

“Vă spun eu, Borcea are un picior damblagit, omu’ e într-o stare delicată, ştiţi că nu mă joc cu astfel de vorbe”, a spus şi Dumitru Dragomir. Sesiunile de chelatoterapie de la Miami îl costă pe Borcea 30.000 de euro.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …