Thursday , March 28 2024

Cristi Borcea a achitat prejudiciul in “Dosarul Transferurilor”

jucatori dinamo, actionari la restaurant, 20.03.2009

Cristi Borcea, condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, a achitat, marti, prejudiciul din “Dosarul Transferurilor”.

Cristi Borcea a apelat, cel mai probabil, la un imprumut bancar, asa cum a sustinut chiar el in fata judecatorilor de la Medgidia. Când a fost întrebat dacă şi-a achitat obligaţiile impuse de sentinţa primită în “Dosarul Transferurilor”, Borcea a izbucnit si a declarat că pentru asta are nevoie de un împrumut la bancă, scrie SpyNews.

Instanţa dispus, in cazul lui Cristi Borcea, confiscarea a nu mai puţin de 1.213.084 dolari şi 29.200 euro. În plus, dinamovistul a fost obligat, în solidar cu Becali Ioan şi Neţoiu Gheorghe, la plata a 265.000 dolari şi 1.180.2016 lei. Peste acestea se adaugă şi 265.000 lei cheltuieli de judecată.

Se pare că, în prezent, averea afaceristului abia depăşeşte cinci milioane de euro în bunuri mobile şi imobile. Mai exact, în momentul de faţă, Borcea ar mai deţine apartamentul din Miami a cărui valoare se ridică la 2,5 milioane de euro, casa din Pipera, în valoare de 2 milioane de euro, două maşini în America, un Bentley şi un Porsche, şi trei în România, două Porsche-uri şi un Audi.

 

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …