Tuesday , April 23 2024

Crește numărul jucătorilor străini de pe Areni

Foresta a anunțat ieri transferul lui David Knezevic, un atacant sârb în vârstă de 24 de ani, care ultima oară a evoluat în țara natală, pentru formația Radnicki Sombor

Foresta a anunțat transferul unui nou jucător străin. Este vorba de David Knezevic, un atacant sârb în vârstă de 24 de ani, care ultima oară a evoluat în țara natală, pentru formația Radnicki 1912 Sombor.

Knezevic este al treilea jucător care ajunge în această iarnă pe Areni, după francezul Yanis Zouaoui și sârbul Darko Terzic.

Cei trei sunt așteptați să ajungă la Suceava până luni, când antrenorul Ivan Gvodenovic a programat reunirea lotului.

Şi-au perfectat șapte meciuri amicale

Foresta și-a găsit și câțiva adversari tari, printre care și două divizionare secunde, pentru meciurile de verificare pe care le va disputa înainte de startul sezonului de primăvară al Ligii a III-a.

Astfel, după reunirea lotului, programată lunea viitoare, „galben-verzii” își vor testa pe rând forțele cu CSM Pașcani (31 ianuarie), Gloria Buzău (10 februarie), Aerostar Bacău (13 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focșani (20 februarie), Ştiința Miroslava (24 februarie) și Dacia Unirea Brăila (27 februarie).

Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …