Friday , April 19 2024

COVID in tenisul de top. Grigor Dimitrov si Borna Coric, infectati cu coronavirus dupa ce au participat la Adria Tour

Borna Coric a anunțat pe contul personal de Instagram că a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Jucătorul croat a participat la Adria Tour, competiție la care a luat parte un alt sportiv care a anuntat ieri ca e infectat cu noul coronavirus: Grigor Dimitrov.

În cursul zilei de duminică, Grigor Dimitrov a anunțat că a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Bulgarul a participat la Adria Tour (mai întâi la Belgrad, iar acum în Zadar, Croația) și a intrat în contact cu multă lume.

La nici 24 de ore distanță, un alt nume important din circuitul ATP a precizat că a fost infectat cu Covid-19: Borna Coric.

Locul 33 în ierarhia mondială, Coric a intrat in contact direct cu Grigor Dimitrov pe durata turneului demonstrativ.

La evenimentul din Zadar, Croația, au participat nouă jucători, printre aceștia aflându-se și Novak Djokovic, Alexander Zverev, Andrey Rublev, Marin Cilic, Pedja Krstin și Danilo Petrovic.

Există și vești bune: testele pentru Alexander Zverev și Marin Cilic au fost negative.

Adria Tour este un turneu organizat de Novak Djokovic pentru a strânge bani în scopuri caritabile și pentru a le oferi unor jucători meciuri într-o perioadă în care circuitul mondial este întrerupt din cauza Covid-19.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …