Thursday , April 25 2024

COVID-19 amână încă un meci în Liga a III-a: derbyul județean dintre Foresta și Bucovina Rădăuți

secretarasite

Programată inițial pentru sâmbătă, partida de pe Areni a fost amânată la solicitarea gruparea rădăuțeană, care are infectat mai bine de jumătate din lotul de jucători. “Amânarea ne dă programul peste cap. Intervine o pauză forțată de două săptămâni care nu este benefică pentru noi”, a comentat președintele Forestei, Andrei Ciutac 

COVID-19 “su­­focă” fotbalul la Rădăuți. Confruntată în continuare cu 12 cazuri pozitive în cadrul lotului de jucători, CSM Bucovina a solicitat amânarea derbyului județean pe care trebuia să-l dispute, sâmbătă, pe stadionul Areni, contra Forestei, în cadrul etapei a III-a a Ligii a III-a, meciul urmând să fie reprogramat de Federație la o dată ulterioară, cel mai probabil la jumătatea lunii octombrie.

Fără niciun joc disputat în campionat și eliminată la “masa verde” din Cupa României, trupa lui Iulian Ionesi speră să debuteze oficial în noul sezon marțea viitoare, când are programată “restanța” cu Sporting Juniorul Vaslui.

“Sperăm că, în urma testărilor care vor avea loc la începutul săptămânii viitoare, să putem disputa primul nostru meci oficial din acest sezon, e vorba de restanța din prima etapă cu Sporting Vaslui, reprogramată pentru data de 29 septembrie. Suntem foarte dezamăgiți deoarece munca eroică depusă în ultimele trei luni de zile, se vede a fi compromisă din cauza situației epidemiologice actuale. Vă mulțumim foarte mult pentru susținere și sperăm să revenim cât de curând pe suprafața de joc”, a transmis clubul rădăuțean, care a cheltuit până acum aproape 30.000 de lei pe testele medicale, fără să dispute măcat un meci oficial.

Amânarea derbyului de sâmbătă nu le-a picat bine celor de la Foresta, care sunt nevoiți să ia o pauză competițională de două săptămâni până la următorul meci de campionat, cel de la Fălticeni. “Amânarea meciului de sâmbătă ne dă și nouă puțin programul peste cap, pentru că, după doar două etape disputate, intervine o pauză forțată de două săptămâni, care nu este benefică pentru fotbaliști noștri”, a comentat președintele Forestei, Andrei Ciutac.
În condițiile în care meciul dintre Foresta și Bucovina Rădăuți a fost amânat, singura echipă care va evolua sâmbătă este Şomuz Fălticeni, echipa antrenată de Daniel Stoica urmând să joace în deplasare, la Pașcani. (Dănuț CHIDOVEŢ)
secretarasite

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …