Thursday , March 28 2024

Cosmin Olăroiu pleacă de la Al Ain. Antrenorul e pe punctul de a semna un contract fabulos

olaroiu

Cosmin Olăroiu nu a ajuns la o înţelegere pentru prelungirea contractului cu Al Ain, grupare cu care a câştigat doi ani la rând campionatul în Emiratele Arabe Unite şi, potrivit Digi Sport, va semna cu rivala Al Ahli Dubai.

Din 2007, de când a părăsit-o pe Steaua, Cosmin Olăroiu a antrenat trei echipe din zona Golfului Persic, Al Hilal, Al Sadd şi Al Ain, iar acum el se pregăteşte de o nouă aventură. Ajuns la final de contract cu Al Ain, el nu a ajuns la o înţelegere cu şeicii pentru prelungirea  şederii sale pe banca tehnică, astfel că este pe cale să semneze cu Al Ahli.

Potrivit digisport.ro, tehnicianul român va câştiga la noua sa echipă 4 milioane de euro pe sezon, acesta urmând să fie cel mai mare contract din cariera sa.

Al Ahli, care a mai fost antrenată în trecut de Ilie Balaci (2003 – 2005) şi Ioan Andone (iunie 2009 – noiembrie 2009), are un lot extrem de puternic, în componenţa sa aflându-se portughezii Ricardo Quaresma şi Hugo Viana, iar căpitan este brazilianul Grafite, care până în 2011, timp de patru sezoane, a evoluat în Bundesliga, pentru VfL Wolfsburg.

La Al Ahli, Olăroiu nu va fi urmat însă şi Mirel Rădoi, care şi-a prelungit cu doi ani contractul cu Al Ain.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …