Friday , March 29 2024

Cosmin Contra a demisionat de la echipa naţională

Criticat îndelung, în ultima perioadă, pentru rezultatele echipei naţionale, Cosmin Contra a dezvăluit ca a decis sa lase locul unui alt antrenor.

Cosmin Contra ingandurat in meciul de fotbal dintre Romania si Suedia, contand pentru Preliminariile Campionatului European 2020, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, vineri 15 noiembrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

“Am luat hotărârea de a nu mai continua la echipa naţională, pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivul: calificarea la Europene. Sperăm, totuşi, să fie posibilă şi ca jucătorii să înţeleagă că, la un nivel aşa înalt, avem nevoie de altceva. În principiu, voi merge la tragerea la sorţi de mai departe. Pe această cale, vreau să-i mulţumesc lui Răzvan Burleanu pentru şansa de a fi antrenorul naţionalei, a fost o mândrie pentru mine şi să le ceri iertare suporterilor pentru că nu am făcut mai mult. Au fost şi lucruri bune, niciodată nu o să regret. Eu cred că ce am încercat să fac aici a meritat un pic mai mult respect din partea multor persoane, dar acum s-a văzut pe cine poţi să te bazezi şi pe cine nu. Aş fi foarte fericit ca jucătorii să se califice la EURO 2020”, a declarat Cosmin Contra, la finele meciului Spania – România (5-0).

După aceasta campanie de calificări, Spania va evolua la EURO 2020, la fel ca Suedia, în vreme ce România şi Norvegia mai au o singură şansă, la barajele Ligii Naţiunilor.

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …