Thursday , April 25 2024

Cosmarul nationalei Spaniei continua. Avionul cu fotbalistii iberici a fost lovit de fulger la intoarcerea din Brazilia

avion

Jucătorii naţionalei Spaniei, cu excepția Gerard Piqué, Cesc Fabregas și Diego Costa, care au rămas în Brazilia, pentru a-şi petrece acolo vacanța s-au întors în Europa după un drum cu peripeţii, aeronava cu care au traversat Atlanticul fiind lovită de fulger.

Naţionala Spaniei a avut emoţii la întoarcerea acasă Clipe de groază pentru fotbaliştii din naţionala Spaniei, în timpul drumului spre Madrid Naţionala Spaniei a avut emoţii la întoarcerea acasă Clipe de groază pentru fotbaliştii din naţionala Spaniei, în timpul drumului spre Madrid

Un fulger a lovit aripa dreaptă a aeronavei care transporta din Brazilia naţionala de fotbal a Spaniei, incidentul petrecându-se aproape de aterizarea pe aeroportul Barajas. Martorii incidentului povestesc că fulgerul a provocat un zgomot puternic, care a semănat cu o explozie, speriindu-i teribil pe toţi cei care l-au auzit.

Cei afectaţi direct de trăsnet, jucătorii naţionalei de fobal a Spaniei, nu au dezvăluit cum au trăit şocul, ei refuzând să facă orice declaraţie la întoarcerea în ţară.

Campionatul Mondial de Fotbal 2014 s-a încheiat luni pentru naţionala Spaniei, o dată cu întâlnirea cu Australia, câştigată cu 3-0. Ibericii, campioni mondiali en-titre, s-au clasat pe locul 3 în grupa B a Campionatului Mondial din Brazilia, ei pierzând meciurile cu Olanda, scor 1-5, şi Chile, 0-2.

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …