Friday , April 26 2024

Coronavirus. FRF: Fără spectatori la meciuri pe stadioanele din România

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că sistează organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate meciurile pe care le organizează. Vânzarea biletelor pentru meciul România U21 vs Danemarca U21 a fost suspendată. Raed Arafat a anunţat că evenimentele care presupun participarea a peste 1.000 de persoane vor fi interzise.

FRF a anunţat că a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competiţiile pe care le organizează, în urma celei mai recente decizii a Ministerului de Interne.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat astăzi că evenimentele care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru activităţile cu un număr mai mic de 1.000 de persoane, măsura va fi adoptată la nivel local.

Duminică, în Liga 2 sunt programate meciurile Rapid-CSM Reşiţa, de la ora 12:30, şi Csikszereda-Petrolul Ploieşti, de la ora 15:00. În Liga 1, competiţie organizată de Liga Profesionistă de Fotbal, are loc meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova, pe Arena Naţională, de la ora 20:30.

FRF a anunţat că vânzarea biletelor pentru meciul România U21 vs Danemarca U21, din preliminariile EURO 2021, a fost suspendată. Meciul este programat pentru 31 martie, pe Stadionul “Ion Oblemenco”, din Craiova.

HotNews

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …