Wednesday , April 17 2024

Constantin Roibu a decis să-şi retragă sprijinul financiar de la Oltchim

Sponsorul principal al echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Constantin Roibu, a declarat miercuri că a decis să-şi retragă sprijinul financiar de la gruparea din Liga Naţională de handbal feminin începând cu data de 31 martie, informează www.prosport.ro.

“Nu mă mai întoarce nimeni! Eu când am luat o decizie, aşa rămâne! M-am săturat de bârfe, de zvonuri. Echipa de handbal este un club cu personalitate juridică, se poate descurca pe cont propriu. Şi aşa s-au lăudat zilele trecute că vor găsi sponsori”, a declarat Roibu pentru ProSport.

Potrivit sursei citate, Constantin Roibu, care este manager general al Oltchim SA, a luat această decizie încă de săptămâna trecută, când l-a informat şi pe Ioan Gavrilescu, preşedintele clubului.

Ioan Gavrilescu a anunţat, miercuri, că a decis să îşi încheie activitatea după 33 de ani în care a condus acest club, din motive strict personale.

“Confirm că la data de 25.03.2011 am înregistrat la club cererea mea de demisie din funcţia de preşedinte al Clubului Sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea, întrucât, din motive strict personale şi familiale, am hotărât să încetez activitatea de la club. Cererea o voi prezenta, în conformitate cu statutul clubului, în Adunarea Generală a acestuia din data de 07.04.2011. Nu am condiţionat continuarea sau întreruperea activităţii mele la club de numele niciunei alte persoane, cu atât mai mult de cel vicepreşedintelui Raluca Covaci, relaţiile mele cu colegii de serviciu din club fiind de mulţi ani de zile cât se poate de corecte”, a precizat Gavrilescu.

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …