Saturday , April 20 2024

Conflict la Rapid: Pancu si Deac, la un pas sa se ia la bataie

Daniel Pancu

Rapidiştii Daniel Pancu şi Ciprian Deac au fost la un pas de bătaie in timpul meciului cu Pandurii Tg. Jiu, scor 2-0, disputat în sferturile de finală ale Cupei României.

În minutul 43, Pancu i-a reproşat lui Deac faptul că nu i-a pasat la un contraatac al giuleştenilor, apoi a mers 20 de metri spre colegul său, pe care l-a bruscat şi l-a înjurat! Deac a încercat să-i explice lui Pancu modul în care a gândit faza, după care s-a întors cu spatele şi s-a îndreptat spre marginea terenului, cerând schimbarea, scrie gsp.ro.

“Ăsta sunt eu, mă mai cert cu unul, cu altul. Probabil că şi mama dacă era în locul lui Ciprian aş fi reacţionat la fel. Le cer scuze spectatorilor şi telespectatorilor, ştiu că se vede urât, dar mai bine mă descarc decât să ţin în mine şi să mor de tânăr. Am lămurit-o cu Deac. Rapid e în drum spre finală”, a explicat Pancu.

“A fost o ieşire de moment a amândurora, ne-am şi împăcat. Am greşit şi eu, a greşit şi el, e normal în astfel de momente mai tensionate. Dar ne-am împăcat încă de pe teren”, a spus şi Deac.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …