Thursday , April 18 2024

Conference League: FCSB, învinsă de Silkeborg cu 5-0. CFR, victorie frumoasă cu Slavia Praga

FCSB a fost învinsă cu 5-0 de Silkeborg în grupele Conference League. CFR Cluj, în schimb, a bifat o victorie cu 2-0 în fața cehilor de la Slavia Praga.

Formația lui Nicolae Dică făcut un nou meci de coșmar și nu a avut nicio șansă în fața lui Silkeborg.

Kusk a deschis scorul în minutul 12 după o minge pierdută de Cordea, iar Klynge a făcut 2-0 patru minute mai târziu direct din corner. Tengstedt a dus scorul la 3-0 în minutul 63, profitând de o gafă a lui Bouhenna, iar apoi FCSB nu a mai contat în meci, primind gol după gol de la Jorgensen în minutele 68 și 70. FCSB a avut un gol anulat eronat în partea secundă, prin David Miculescu, deși mingea intrase în plasă.

Gruparea roș-albastră este pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct în patru etape..

CFR Cluj a învins-o din nou pe Slavia Praga, scor 2-0, într-un meci din grupele Conference League.

Ardelenii s-au impus dintr-o reușită a lui Ciprian Deac, din minutul 11, după un penalti. Deac a fost ulterior scos la pauză. Tot CFR a marcat în minutul 84, prin Yuri, cu o lovitură de cap după un corner.

Prima repriză a fost întreruptă timp de aproximativ 15 minute, după ce un suporter a acuzat probleme medicale și a primit ajutor medical.

După acest rezultat, CFR Cluj este pe primul loc în grupă, cu 7 puncte, iar Slavia rămâne cu 4 puncte. Ballkani și Sivasspor au tot 4 puncte, dar și un meci mai puțin disputat.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …