Thursday , April 25 2024

Componenții echipei locale de handbal au început antrenamentele în aer liber

“Așteptăm să vedem câte echipe se înscriu la turneul de promovare, apoi vom intra și în sală”, a precizat antrenorul Adrian Chiruț. Sase achiziții de jucători a făcut CSU Suceava în perspectiva luptei pentru accederea în Liga Națională

Componenții echipei locale de handbal CSU Suceava și-au reluat antrenamentele în aer liber doar că nu o fac în mod organizat, ci individual. “Oricum în această perioadă trebuia să ne pregătim mai mult afară, până ne reacomodăm la efort. Așteptăm să vedem câte echipe se înscriu la turneul de promovare, apoi vom intra și în sală”, a precizat antrenorul Adrian Chiruț.

Formația suceveană a perfectat șase achiziții de jucători în perspectiva turneului de promovare, este vorba de pivotul macedonean Konstantin Petrov (29 de ani), extrema stânga Alin Cîmpan (30 de ani), interul dreapta Valentin Anton (30 de ani), interul stânga Alexandru Dascălu (23 de ani), portarul Darius Makaria (27 de ani) și internaționalul tur Baran Nalbantoglu (27 de ani).

“În acest moment avem patru jucători străini în lot și trebuie să așteptăm să se reia activitatea la ambasade pentru a le putea face actele”, a precizat Chiruț.

La turneul final, CSU Suceava face parte din Grupa 1, alături de Szejke Odorheiul Secuiesc, CSM Alexandria și Unirea Sânnicolau Mare, în vreme ce în Grupa 2 se regăsesc formațiile CSM Medgidia, CSM Oradea și CSM Botoșani.

Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, primele două clasate din fiecare grupă urmând să se întâlnească încrucișat în semifinale. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …