Friday , April 19 2024

Claudiu Niculescu: Sunt un om de cuvânt, nu plec la Dinamo

Atacantul formaţiei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că nu se gândeşte să părăsească echipa pentru un transfer la Dinamo, aşa cum a scris presa sportivă.

Fotbalistul a spus că nu a fost contactat de conducerea clubului Dinamo Bucureşti pentru un posibil transfer, dar oricum nu ia în calcul o plecare de la Universitatea Cluj. “Sunt un om de cuvânt. Nu plec nicăieri! Dacă am început aici o treabă, înseamnă că vreau să o duc până la capăt. Cu mine nu a vorbit nimeni de la Dinamo, nu ştiu de unde au apărut acele zvonuri. Mă simt excelent aici, la Universitatea, nu am niciun motiv să plec”, a spus Claudiu Niculescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Atacantul în vârstă de 34 de ani este golgheterul echipei Universitatea Cluj în acest sezon, cu şapte goluri. Claudiu Niculescu a venit la “U” în această vară, din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a încheiat conturile cu Dinamo Bucureşti. Fotbalistul a semnat un contract valabil pe un an, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …