Wednesday , April 24 2024

Claudiu Niculescu şi-a reziliat contractul cu Universitatea Cluj

Atacantul Claudiu Niculescu, fost antrenor al echipei Universitatea Cluj, şi-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu gruparea ardeleană, acesta solicitând şi achitarea sumelor restante ce însumează 84.978 de lei, informează site-ul oficial al “şepcilor-roşii”.

“Claudiu Niculescu a solicitat clubului FC Universitatea Cluj rezilierea contractului său de jucător profesionist. În urma deciziei sale care îi aparţine în întregime, jucătorul mai solicită, de asemenea, achitarea din partea clubului a sumelor contractuale restante care însumează 84.978 lei. Jucatorul nu a mai activat pe teren în jocurile echipei Universităţii din data de 15.03.2012 cand a preluat sarcinile de tehnician. Ulterior şi-a dorit revenirea la prima echipă, antrenorul Cristian Dulca i-a cerut să-şi pună din nou ghetele de fotbal în picioare, dar dupa mai puţin de o lună de zile, din cauza lipsei pregătirii şi a condiţiei sale fizice a cerut, din proprie iniţiativă, rezilierea contractului. Clubul FC U Cluj îi urează mult succes în cariera de antrenor şi îi multumeşte pentru toată contribuţia sa în cadrul clubului”, se arată în comunicatul grupării ardelene.

Din vara anului 2010, Niculescu a evoluat la Universitatea Cluj, mai întâi ca jucător, apoi şi ca tehnician.

În vârstă de 36 de ani, Claudiu Niculescu a evoluat în cariera sa pentru IELIF Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Electroputere Craiova, Universitatea Cluj, Dinamo Bucureşti, Genoa, MSV Duisburg, Omonia Nicosia şi Universitatea Cluj.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …