Friday , March 29 2024

Ciprian Marica, nu mai suporta statutul de rezerva la Schalke

Ciprian Marica suporta din ce in ce mai greu statutul de eterna rezerva la echipa de club. Marica a izbucnit dupa ce a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din cariera lui in victoria cu 3-0 a lui Schalke contra lui SV Sandhausen din Cupa Germaniei.

“Un moment de instinct!”, a fost explicatia lui Ciprian Marica pentru “foarfeca” senzaţionala cu care a marcat golul saptamanii in Germania.

Totusi, Ciprian Marica nu si-a putut ascunde nemultumirile pentru faptul ca joaca foarte putin la Schalke.

“Mereu ma intorc in forma buna de la nationala insa nu pot sa demonstrez asta la Schalke. Nu voi crea neliniste in vestiar, totul merge bine, competitia e grozava. Eu insa nu ma simt prea bine” a spus Marica.

Reactia fanilor pe un forum al lui Schalke nu ii este insa favorabila lui Marica.

“Se gandeste numai la jocul lui. Cand a fost folosit, a facut multe erori. Acum a reusit trei goluri in Cupa Germaniei, insa au fost impotriva unei echipe de amatori si a uneia din liga a 2-a. Huntelaar, cel care nu e in forma din sezonul trecut, a intrat in minutul 68 si a marcat tot un gol, la fel ca Marica, cel care a jucat 90 de minute. Olandezul e mai bun si Marica trebuie sa inteleaga sau sa plece”, a scris un fan al lui Schalke.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …