Wednesday , November 30 2022

Ciprian Marica le oferă Simonei Halep şi lui Klaus Iohannis câte un tricou al Naţionalei

halep9

Atacantul Ciprian Marica a postat, luni, un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunţă că le oferă de Ziua Naţională a României jucătoarei de tenis Simona Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou al primei reprezentative personalizat.

El a ales numărul 9 pentru tricoul Simonei Halep, pe care o consideră cel mai bun atacant al României în “meciul cu imaginea proastă” din străinătate. “Dragi prieteni! Vă urez la mulţi ani fericiţi de ziua naţională a României! Şi pentru că este aniversare, fac şi două cadouri – tricoul sacru al echipei naţionale – pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toţi românii. Domnişoarei Simona Halep i-am ales numărul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!”, a scris atacantul echipei Konyaspor, pe pagina sa de Facebook.

iohannis Tricoul lui Klaus Iohannisa fost inscripţionat cu numărul 1, pentru ca preşedintele ales să fie “numărul 1 în lupta împotriva corupţiei”. “Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, preşedintelui Klaus Iohannis. Sa nu uitaţi, domnule preşedinte, câte speranţe şi-au făcut românii în privinţa dumneavoastră. Sa fiţi numărul 1 în lupta împotriva corupţiei, în lupta cu nedreptăţile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor! Încă o dată “La mulţi ani!” Hai România!”, a explicat Ciprian Marica.

Vezi si

CSU II din Suceava se menține pe primul loc în Divizia A

Tinerii handbaliști pregătiți de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc au bifat a noua victorie în …