Thursday , April 18 2024

Ciprian Marica a ales sa semneze cu Steaua. Fanii dinamovisti, dezamagiti

marica

Ciprian Marica (30 de ani) a ales în cele din urmă să semneze cu Steaua. Patronul Gigi Becali l-a convins pe internaţionalul român să joace pentru campioana României, notează gsp.ro, în dauna unor echipe din străinătate sau a lui Dinamo, echipa unde Marica s-a format.

Într-o intervenţie la postul DigiSport, Gigi Becali a dat asigurări că Marica este 99,9% jucătorul Stelei şi că în această seară efectuează vizita medicală. Acesta a precizat că atacantul nu va primi deocamdată niciun salariu.

“Acum e 99,9%, pentru că e la vizita medicală. Au căzut de acord, a lăsat contractul. S-a dus să facă vizita medicală și semnez. Acum nu mai stau în ploaie. Burnița, dar nu mai staun în ploaie, am luat atacant.

Mai rămâne doar o chestiune de principiu, i-am zis și lui Argăseală. Eu sunt Stan Pățitul, de aceea mâine se duce la ANAF și arată hârtie că noi nu îi dăm bani, nu îi dăm salariu, îi dăm doar o primă de un milion de euro pentru Liga Campionilor. Îi dăm salariu doar minimul pe economie.”, a spus Becali la DigiSport.

Fanii dinamovişti şi-au exprimat dezamăgirea pe pagina de facebook a fotbalistului. Echipa din Ştefan cel Mare îi făcuse o ofertă lui Marica şi îl aştepta în continuare să aleagă “cu sufletul”.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …