Thursday , April 25 2024

Cinci fotbalişti georgieni, excluşi pe viaţă din activitate

Federaţia Georgiană de Fotbal a anunţat miercuri că a exclus pe viaţă din activitatea sportivă cinci fotbalişti care au acceptat sume de bani pentru influenţarea rezultatelor unor meciuri.

Jucătorii – de la cluburile WIT, Samtredia şi Baïa Zougdidi – au fost excluşi pe viaţă, după ce au acceptat bani de la pariori pentru a influenţa scorul unor meciuri din campionatul Georgiei.

“Aceşti fotbalişti nu vor mai putea evolua vreodată, nici în Gerogia nici în străinătate”, a declarat un purtător de cuvânt al federaţiei, Lacha Dvalichvili, apreciind că acesta este un “caz fără precedent în fotbalul georgian”.

Poliţia a dat recent publicităţii imagini luate în timpul supravegherii video în care se arată implicarea jucătorilor în chestiune.

“Fotbaliştii au primit importante sume de bani iar în schimb s-au pus de acord în avans în privinţa rezultatelor meciurilor”, a anunţat Ministerul de Interne.

Sumele primite pentru trei meciuri trucate în aprilie sunt cuprinse între 7.100 de dolari (4.900 euro) şi 11.900 dolari (8.300 euro), conform sursei citate.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …