Thursday , March 28 2024

Chivu va putea juca din nou pentru Inter din decembrie

Impresarul Victor Becali a declarat, marţi, că fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, accidentat, va putea juca din nou în luna decembrie.

“Vorbesc foarte mult cu Chivu, aproape zilnic. Este puţin trist că nu poate juca şi nu se poate antrena alături de coechipierii săi. Cu toate acestea l-am simţit motivat şi dornic să revină cât mai repede. Doctorul Franco Combi ştie mai bine decât mine starea sa, dar Chivu speră să poate reveni la antrenamente în noiembrie, iar în decembrie să intre în meciuri oficiale”, a spus Becali, pentru site-ul fcinternews.it.

Întrebat despre atacantul Denis Alibec, împrumutat de Internazionale Milano la Viitorul Constanţa, Becali a răspuns: “Băiatul joacă şi marchează pentru Viitorul, este într-o formă bună. La finalul sezonului, de comun acord cu Inter Milano, vom decide ce este de făcut. Alibec mai are trei ani de contract cu gruparea italiană”.

Cristian Chivu a suferit o luxaţie la deget la partida cu Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa, şi a fost operat la începutul lunii octombrie.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …