Saturday , April 20 2024

UPDATE: FINAL: CHELSEA – STEAUA 1-0

chelsea-steaua

UPDATE: În ultimul meci din grupa E a Ligii Campionilor, Steaua a pierdut la limită la Londra, în faţa lui Chelsea, scor 0-1. Roş-albaştrii au devenit astfel deţinătorii unui record negativ în această competiţie, 23 de meciuri consecutive fără victorie.

Eliminată din cupele europene încă de acum două săptămâni, după remiza cu Schalke, Steaua nu a părut să mai creadă că poate da lovitura pe Stamford Bridge, chiar dacă o eventuală victorie ar fi fost doar una de palmares.

Şi, chiar dacă ar fi vrut să o surprindă cumva pe Chelsea, roş-albaştrii nu au putut face acest lucru, elevii lui Jose Mourinho punându-i la colţ încă din startul disputei şi înghesuindu-i în propriul careu.

In min. 10, Chelsea a marcat în urma celui de-al cincilea corner. Willian a executat lovitura de colţ, iar Demba Ba a marcat, ajutat de Georgievski.

Roş-albaştrii joacă astăzi ultimul meci în grupa E a Ligii Campionilor, cu chelsea, la Londra.
Campioana României îşi încheie în această seară, la Londra, parcursul în sezonul 2012/2013 al cupelor europene, cele trei puncte adunate până acum în grupa E a Ligii Campionilor fiindu-le insuficiente pentru a mai spera la primăvara europeană.

Mai grav este că un eşec sau un egal pe Stamford Bridge i-ar face pe roş-albaştrii să devină deţinătorii unui record trist de cel mai mare număr de meciuri fără victorie în grupele Ligii Campionilor, în momentul de faţă ei fiind la egalitate cu Spartak Moscova, cu 22 de partide.

Bilanţul Stelei în cele 17 confruntări cu echipele engleze, în cupele europene, este de 5 victorii, 4 egaluri şi 8 înfrângeri. În deplasare roş-albaştrii nu au câştigat niciun meci, remizând de două ori şi pierzând şase întâlniri.

Componenţa formaţiilor:
Chelsea: Schwarzer – Ivanovic, David Luiz, Terry, Ashley Cole – Jon Obi Mikel – Willian, Oscar, Lampard, Hazard – Demba Ba. Antrenor: Jose Mourinho.

Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Szukała, Gardoş, Latovlevici – Pintilii – Chipciu, Iancu, N. Stanciu, Pîrvulescu – Kapetanos. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. Te rog să revezi faza și să asculți comentariile de mai târziun Nu este autogol, așa că nu trebuie să te grăbesti să arunci cu noroi într-un nevinovat. Ar trebui să-ți ceri scuze public.