Wednesday , April 17 2024

Chelnerul lovit de Mutu i-a cerut acestuia 10.000 de euro

Avocatul chelnerului Berat Recaj, Luca Spaziani, a declarat, miercuri, că i-a cerut atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, care l-a lovit pe clientul său, suma de 10.000 de euro în schimbul retragerii plangerii, informează violanews.com.

“Am vorbit cu la telefon cu avocatul lui Mutu, Filippo Ballagamba, apoi ne-am întâlnit. Am remarcat disponibilitatea lui Mutu de a pune capăt acestui caz. I-a rupt nasul clientului meu, care a avut nevoie de intervenţie chirurgicală. I-am cerut 10.000 de euro, sumă de care are nevoie clientul meu pentru a-şi reconstrui septul nazal. Propunerea a fost făcută şi aşteptăm o contraofertă care încă nu a venit”, a spus Spaziani.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, la finalul lunii octombrie. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit “o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală”.

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …