Sunday , January 29 2023

Chelnerul lovit de Mutu i-a cerut acestuia 10.000 de euro

Avocatul chelnerului Berat Recaj, Luca Spaziani, a declarat, miercuri, că i-a cerut atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, care l-a lovit pe clientul său, suma de 10.000 de euro în schimbul retragerii plangerii, informează violanews.com.

“Am vorbit cu la telefon cu avocatul lui Mutu, Filippo Ballagamba, apoi ne-am întâlnit. Am remarcat disponibilitatea lui Mutu de a pune capăt acestui caz. I-a rupt nasul clientului meu, care a avut nevoie de intervenţie chirurgicală. I-am cerut 10.000 de euro, sumă de care are nevoie clientul meu pentru a-şi reconstrui septul nazal. Propunerea a fost făcută şi aşteptăm o contraofertă care încă nu a venit”, a spus Spaziani.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, la finalul lunii octombrie. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit “o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală”.

Vezi si

Aryna Sabalenka a câștigat trofeul Australian Open. Este primul Grand Slam al jucătoarei din Belarus

Elena Rîbakina (23 ani – Kazahstan) și Aryna Sabalenka (24 ani- Belarus) s-au întâlnit sâmbătă …