Friday , March 29 2024

CFR Cluj, tinuta in sah de Astra Ploiesti

.

Forma]ia CFR Cluj a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu echipa Astra Ploie[ti, în primul meci al etapei a IV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Golurile echipei CFR Cluj au fost marcate de Traore ’37 [i Bud ’79. Astra a înscris prin P\tra[cu ’20 [i Fatai ’84.
0-1: P\tra[cu a deschis scorul, trimi]ând mingea în poarta dupa ce Nuno Claro a respins un [ut al lui Stan.
1-1: Traore a egalat, cu o lovitura de cap, dupa o centrare a lui Toni. Dupa ce a marcat, Traore [i-a ridicat tricoul, l\sând sa se vada mesajul “Pentru Mandorlini”.
2-1: Bud a marcat golul de 2-1, cu un [ut din 6 metri, dupa o pasa de la Traore, care a p\truns de pe dreapta.
2-2: Fatai, sc\pat singur cu portarul, a stabilit scorul final al partidei.

Mandorlini: “Meritam suta la suta sa învingem”

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, vineri sear\, dupa remiza cu Astra Ploie[ti, scor 2-2, ca forma]ia clujeana merita “suta la sut\” sa înving\, având în vedere num\rul de ocazii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Nu vreau sa vorbesc despre arbitraj, meritam sa învingem în aceasta sear\. Am pierdut doua puncte pentru ca am f\cut erori [i în ap\rare [i în atac. Am avut ocazia sa facem 3-1. Nu i-am repro[at lui Traore acele rat\ri, a înscris [i a f\cut o partida bun\. Bastos a jucat [i el foarte bine, l-am înlocuit doar pentru ca înca nu e pus la punct cu preg\tirea. La cum am jucat aceasta seara meritam suta la suta sa învingem. E greu sa vorbe[ti dupa un joc pe care îl termini 2-2, adversarul are doua [uturi pe poarta [i tu ai 10 ocazii mari. Ma îngrijoreaza faptul ca anul trecut nu f\ceam gre[elile pe care le facem acum, e o dovada ca trebuie sa muncim mai mult”, a spus Mandorlini.

Mure[an: “A fost viciere clara de rezultat”

Pre[edintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mure[an, a declarat, vineri sear\, dupa remiza cu Astra Ploie[ti, scor 2-2, ca va depune memoriu împotriva arbitrului Teodor Cr\ciunescu, pe care l-a acuzat de viciere de rezultat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Sunt sup\rat pe arbitraj, a fost o viciere clara de rezultat. Omul \sta n-are ce c\uta în arbitraj. Am citit în presa ca el [i-a picat testele fizice [i cele teoretice, deci nu [tiu cum a ajuns sa arbitreze. A fost o maniera tenden]ionasa [i pentru prima data în via]a mea voi depune memoriu împotriva unui arbitru”, a spus Mure[an.
Iuliu Mure[an a precizat ca nu î[i face griji în privin]a jocului echipei CFR Cluj. “Nu-mi fac nicio grij\, juc\m din ce în ce mai bine, pasele curg u[or, suntem pe drumul cel bun. Echipa începe sa scape [i de oboseal\”, a ad\ugat el.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …