Thursday , April 25 2024

CFR Cluj se gândește să dea în judecată clinica privata care i-a testat pe jucatori, după ce mai mulți fotbaliști au primit rezultate fals-pozitive

CFR Cluj se gândește să dea în judecată clinica Regina Maria, după ce mai mulți fotbaliști au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Acționarul campioanei României, Marian Băgăcean, a declarat pentru SpotMedia.ro că aceasta este una dintre soluțiile la care ardelenii se gândesc.

Asta după ce, înaintea meciului cu FCSB, 16 jucători de la CFR Cluj au fost testați pozitiv cu noul coronavirus la clinica Regina Maria. Reveniți la Cluj, fotbaliștii s-au retestat la câteva zile distanță la DSP si la Spitalul Judetean și niciunul dintre cei 16 nu a mai ieșit pozitiv.

În aceste condiții, cei de la CFR Cluj se întreabă cum a fost posibilă această situație. Ei au cerut începerea unei anchete pentru a afla dacă testele de la Regina Maria au fost efectuate în condiții optime. În cazul în care se va dovedi că reprezentanții clinicii au comis vreo greșeală, cei de la CFR Cluj se gândesc să îi dea în judecată.

„Luăm în calcul orice scenariu în cazul în care se dovedește că au greșit”, a declarat pentru SpotMedia.ro acționarul principal de la CFR Cluj, Marian Băgăcean.

Cei de la CFR Cluj invocă faptul că programul echipei a fost dat peste cap. Ardelenii trebuiau să dispute două meciuri, cu FCSB și FC Botoșani, dar ambele au fost amânate. În plus, echipa nu s-a mai putut antrena în ultimele zile.

CFR Cluj se află în lupta pentru titlu și ocupă locul 2 în Liga 1, la 4 puncte în spatele Universității Craiova, dar și cu un meci mai puțin disputat.

spotmedia.ro

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …