Thursday , March 28 2024

CFR Cluj este noua campioana a Romaniei

CFR Cluj a castigat, duminica seara, titlul in Liga 1, dupa ce a invins-o in ultima etapa din play-off pe campioana en-titre, FC Viitorul.

cfr

1-0 a fost rezultatul meciului din Gruia, iar echipa antrenata de Dan Petrescu isi adjudeca pentru a 4-a oara titlul de campioana a Romaniei, dupa cele obtinute in 2008, 2010 si 2012.

Unica reusita a intalnirii i-a apartinut mijlocasului croat Damjan Djokovic, in minutul 43.

CFR Cluj avea nevoie de victorie in ultima etapa pentru a fi sigura de castigarea titlului, iar jucatorii lui Dan Petrescu s-au impus la limita, insa fara mari emotii.

Tinerii lui Gica Hagi n-au reusit nici macar un sut pe poarta lui Arlauskis, iar in repriza a doua nu s-au apropiat deloc periculos buturile adverse.

Damjan Djokovic, intrat in locul accidentatului Bordeianu, a reusit singurul gol al partidei, la doar cateva minute de la intrarea sa pe teren, cu o lovitura de cap, in urma unei centrari a lui Deac.

In partea secunda, trupa clujeana a stat excelent in teren si nu le-a permis adversarilor sa-si creeze vreo ocazie de poarta.

CFR Cluj castiga, astfel, titlul in Liga 1, cu doar un punct peste FCSB, care s-a impus si ea cu 1-0 in meciul de duminica seara cu Astra Giurgiu.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …