Thursday , April 25 2024

CFR Cluj a primit o depunctare record: 25 de puncte. Clubul a intrat in insolventa

paszkany

Tribunalul Comercial Cluj a admis, miercuri, cererea formulată de CFR Cluj şi a dispus începerea procedurii de insolvenţă.
CFR Cluj nu a evitat, însă, depunctarea de 24 de puncte din cauza datoriilor către foştii jucători. Datoriile clubului, înscrise în cererea de intrare în insolvenţă, se ridică la peste 90 de milioane de lei, dintre care peste 50 de milioane de lei (11,5 milioane de euro) către stat, anunţă stiridesport.ro.

CFR Cluj a fost depunctată cu 24 de puncte de comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal! Clubul poate face recurs şi apoi se poate adresa la TAS.

“Este o zi tristă. Nimeni nu urmărea depunctarea CFR-ului, ci ca jucătorii să-şi primească banii. Ceea ce nu se va întâmpla acum, ci în 2, 3 sau am văzut că se poartă prelungirea la 4 ani. Şi nu e sigur că-i vor primi pe toţi”, a spus Lucian Enache, juristul AFAN.

CFR Cluj nu va putea nici să mai joace în cupele europene. După ieşirea din insolvenţă, trebuie să mai treacă un an pâbnă când clubul va fi acceptat din nou în competiţiile UEFA.

 

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …