Saturday , April 20 2024

Cele 4 conditii pe care le-a pus Reghecampf ca sa ramana la Steaua

reghe

Pentru prima oară după mulţi ani, Steaua are stabilitate la nivelul băncii tehnice. După ce a cîştigat titlul cu 5 etape înainte de final, Gigi Becali aşteaptă cu nerăbdare ca Laurenţiu Reghecampf să parafeze o nouă înţelegere, avînd în vedere că actuala expiră la finalul acestei luni. Reghecampf e decis să continue la Steaua, însă aşteaptă ca Gigi Becali să-şi dea acordul asupra a patru cereri ale sale, a aflat gsp.ro.

1. FĂRĂ ATACURI ASUPRA SOŢIEI
Sătul de conflictele dintre Anamaria Prodan şi Gigi Becali, Reghecampf a trecut în capul listei de cerinţe ca patronul să nu o mai atace şi să nu o jignească pe soţia sa. Tehnicianul i-a transmis deja lui Becali că a discutat cu Anamaria şi că aceasta nu va mai face nici o declaraţie prin care să-i jignească pe oamenii de încredere ai patronului stelist.

2. CONDIŢII DE BUNDESLIGA
O altă cerinţă a lui Reghecampf e amenajarea unei săli proprii de antrenament cu aparatură ultramodernă, după modelul cluburilor din Germania, una care să conţină mai multe aparate pentru dezvoltarea vitezei. În acest moment, steliştii efectuează exerciţiile fizice comandate de preparatorul fizic, Thomas Neubert, într-o sală a stadionului Steaua, iar uneori la Mogoşoaia sau la Izvorani, fiind nevoiţi să piardă timp preţios la deplasările cu autocarul.

3. SALĂ PROPRIE DE RECUPERARE
Cea de a treia condiţie a lui Reghe are legătură tot cu preparatorul Neubert. La cererea acestuia, Reghecampf i-a transmis lui Becali că vrea şi o sală de recuperare ultraperformantă, unde roş-albaştrii să aibă parte de toate condiţiile. Pînă acum, steliştii apelau la diverse centre medicale din Bucureşti sau la stadionul Ghencea, unde dispuneau doar de un bazin.

4. MINIMUM TREI TRANSFERURI
Deşi Becali a făcut deja două transferuri pentru noul sezon, Niţă de la Chiajna şi Nicolae Stanciu de la Vaslui, Reghe mai vrea măcar încă trei achiziţii pentru vara aceasta. În primul rînd, tehnicianul îşi doreşte un atacant, iar pentru el cea mai bună variantă ar fi Bokila, de la Petrolul. Apoi, antrenorul i-a transmis lui Becali că mai vrea doi mijlocaşi.

Toate doleanţele lui Reghe sînt considerate ca acceptabile de către patron, iar cei doi se vor întîlni după derby-ul cu Dinamo, programat vineri, şi aproape sigur vor parafa noua înţelegere.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …