Tuesday , March 19 2024

Cel mai frumos cadou de ziua ei: Simona Halep se califică în turul II la Roland Garros după o demonstrație de tenis 

Simona Halep a câștigat în două seturi întâlnirea din primul tur al turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, disputată chiar de ziua ei, cu Sara Sorribes Tormo (Spania, 70 WTA). Campioana de la Wimbledon și Roland Garros s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4, 6-0, dupa o ora si 24 de minute de joc si in conditii dificile – s-a jucat la numai 13-14 grade Celsius!

Primul set al întâlnirii, prima dintre cele două în circuitul WTA, a fost unul decis după multă luptă. Sorribes a început clar mai bine jocul și cu ajutorul loviturilor de pe fundul terenului și cu ajutorul unei defensive îndârjite și arțăgoase, a putut să facă un 3-1 surprinzător pe tabelă.

Primul set s-a incheiat cu 6-4 pentru romanca, după 47 de minute dificile, în care Halep, campioana la Paris în 2018, a fost deseori testată și pusă in dificultate, neputand sa inchida punctele din cauza temperaturilor joase si a terenului greu, stiut fiind ca nu este o jucatoare de forta.

Setul secund Simona l-a jucat cu un plan B, a schimbat stilul de joc, a pus multe scurte si l-a terminat cu 6-0, așa că românca a putut să bifeze zece game-uri la rând fără vreo greșeală.

In turul secund Halep va întâlni învingătoarea dintre Irina Begu și Jill Teichmann.

Vezi si

Cosmin Matei, fotbalistul Sepsi, depistat pozitiv la testul antidoping după meciul cu U Craiova

Patronul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat, luni, pentru Agerpres, că jucătorul …