Friday , March 29 2024

Ce strategie pregateste Reghecampf pentru meciul Stelei cu Chelsea

Reghecampf

STEAUA va juca împotriva lui CHELSEA cel de-al doilea meci al Grupei E din CHAMPIONS LEAGUE. Meciul STEAUA-CHELSEA este programat, marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la STEAUA, a susţinut, luni, o conferinţă de presă în care a prefaţat meciul cu CHELSEA. Reghecampf crede că STEAUA-CHELSEA va fi un meci mult mai dificil decât cel din primăvară, câştigat cu 1-0.

“E un meci important pentru noi, îl vom trata mult mai bine decât am făcut-o în Germania. Sper să avem mai mult şansă în momentul în care vom avea ocazii de a marca. Întâlnim o echipă puternică, care are şanse să câştige trofeul în acest sezon”, a a spus Laurenţiu Reghecampf.

Reghecampf a vorbit şi despre tactică şi a anunţat ce îi pregăpteşte lui Mourinho: “Acum sunt antrenaţi de cel mai bun antrenor din lume, va fi cu totul altceva decât a fost în primăvară. Împreună cu fanii sperăm să avem parte de un rezultat favorabil. Vom încerca să închidem mijlocul terenului, să blocăm jucătorii lor de bază, vrem să lăsăm cât mai puţine spaţii şi să ne putem pune în aplicare calităţile ofensive.

Va fi mult mai dificil să ne calificăm mai departe, dar încercăm să face tot ceea ce ţine de noi. CHELSEA este peste STEAUA din toate punctele de vedere. Nu avem nici o presiune, ne-am îndeplinit primul obiectiv. E foarte important să reuşim o calificare în primăvara europeană. Sunt sigur că vom reuşi să marcăm”.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …