Saturday , April 20 2024

Ce scrie presa olandeză după meciul Steaua Bucureşti – FC Twente

“Golul superb al lui John a adus victoria lui Twente în Bucureştiul înzăpezit”, a scris publicaţia olandeză Het Parool, joi seară, după meciul Steaua Bucureşti – FC Twente, scor 0-1 în prima manşă a 16-imilor Ligii Europa.

“Terenul a fost destul de dificil, nu e uşor să joci la minus 8 grade. John a răsplătit convocarea sa la naţională cu o reuşită foarte frumoasă”, a comentat sursa citată.

“Twente a făcut treabă bună”, a titrat cotidianul De Telegraaf. “Într-un Bucureşti îngheţat, Twente s-a poziţionat bine în lupta pentru calificare, după golul frumos al lui John. Echipa olandeză a trăit şi momente dificile la ocaziile Stelei”, a notat sursa citată.

“Ce gol frumos a reuşit John!”, a notat şi publicaţia De Trouw.

De Twentsche Courant Tubantia a scris că jucătorilor Tatu şi Rusescu le-a lipsit precizia la finalizare, iar Twente a jucat sub presiune în prima repriză şi în final, dar golul lui John a securizat victoria.

“După o coregrafie impresionantă dedicată lui Neşu, meciul a început, iar Twente a fost pusă sub presiune de Steaua, într-o atmosferă incendiară creată de fani. Steaua a şi avut câteva ocazii. În minutul 53 John l-a executat spectaculos pe Tătăruşanu şi Twente a trecut la cârmă. Steaua nu şi-a putut depăşi posibilităţile, permiţându-i lui Twente să plece victorioasă acasă”, a comentat Elf Voetbal.

RTV Oost a precizat că “Twente a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în optimi, pe un stadion învăluit de ger”: “A fost un meci de luptă, Steaua a avut ocaziile primei reprize, dar nu şi-a reglat tirul. John l-a surprins cu un lob de efect pe portarul Stelei, aducând victoria”.

Ziarul Algemeen Dagblad a scris că “John a decis meciul cu un gol de senzaţie, lobul său având altitudinea şi viteza perfecte”. “Twente şi-a revenit după minutul 25, iar după pauză a fost mai bună”, a adăugat sursa citată.

“John face show şi aduce victoria pentru Twente”, a notat Voetbal International. “Twente a avut un meci dificil, victoria s-a conturat greu. Nikolici şi Tatu au fost printre cei mai periculoşi stelişti, dar Twente şi-a revenit pe parcurs”, a adăugat VI.

Postul NOS a subliniat că Twente a reuşit un success remarcabil, punctual culminant al întâlnirii fiind reuşita lui Ola John. “Steaua a creat pericol din startşa trecut cu bine linia de sosire”, a comentat NOS.

Site-ul oficial al grupării olandeze a scris că Twente a obţinut o victorie superbă, deşi a avut parte de o atmosferă ostilă creată de 50.000 de suporteri fanatici, care au creat o atmosferă impresionantă. “Steaua a avut iniţiativa la început, dar cu puţin noroc Twente putea conduce încă de la pauză. Ola John a demonstrate precizie şi stil la faza golului, care a adus o victorie mare. Un început excelent de an European pentru Twente, o performanţă frumoasă”.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …