Ce metoda a gasit Borcea pentru a iesi mai repede din inchisoare: L-a „SIFONAT” pe Radu Mazăre la DNA

reportersite
24 aprilie 2014, 18:05

jucatori dinamo, actionari la restaurant, 20.03.2009Cristi Borcea a găsit o metodă să-şi scurteze perioada pe care o are de executat după gratii. Fostul actionar al lui Dinamo l-a „sifonat” pe Radu Mazăre la DNA.

Deţinuţii care aleg să dea informaţii despre un alt caz primesc din partea anchetatorilor cadou drept zile de libertate. Astfel, Cristi Borcea, condamnat la 6 ani şi 4 luni în „Dosarul Transferurilor”, a găsit metoda de a ieşi mai repede din închisoare.

Procurorii anticorupţie au intrat în posesia unui autodenunţ al fostului acţionar de la Dinamo cu privire la modul în care a devenit proprietarul a peste 153 de hectare de teren pe faleza Constanţei sau în Mamaia. Decizia de împroprietărire a fost dată în 2004, în mandatul lui Radu Mazăre la Primăria Constanța.

Borcea a ales să facă acest denunţ pe 19 aprilie, mai exact a doua zi după ce a fost transferat de la Penitenciarul Slobozia, unde era încarcerat alături de fraţii Ioan şi Victor Becali, la Spitalul Penitenciar Poarta-Albă, scrie  Spy News.

Borcea este judecat și în dosarul privind retrocedarea moştenirii familiei Movilă, alături de primarul Constanţei şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, la Curtea de Apel București.

 

 

reportersite