Saturday , April 20 2024

Ce metoda a gasit Borcea pentru a iesi mai repede din inchisoare: L-a “SIFONAT” pe Radu Mazăre la DNA

jucatori dinamo, actionari la restaurant, 20.03.2009

Cristi Borcea a găsit o metodă să-şi scurteze perioada pe care o are de executat după gratii. Fostul actionar al lui Dinamo l-a “sifonat” pe Radu Mazăre la DNA.

Deţinuţii care aleg să dea informaţii despre un alt caz primesc din partea anchetatorilor cadou drept zile de libertate. Astfel, Cristi Borcea, condamnat la 6 ani şi 4 luni în “Dosarul Transferurilor”, a găsit metoda de a ieşi mai repede din închisoare.

Procurorii anticorupţie au intrat în posesia unui autodenunţ al fostului acţionar de la Dinamo cu privire la modul în care a devenit proprietarul a peste 153 de hectare de teren pe faleza Constanţei sau în Mamaia. Decizia de împroprietărire a fost dată în 2004, în mandatul lui Radu Mazăre la Primăria Constanța.

Borcea a ales să facă acest denunţ pe 19 aprilie, mai exact a doua zi după ce a fost transferat de la Penitenciarul Slobozia, unde era încarcerat alături de fraţii Ioan şi Victor Becali, la Spitalul Penitenciar Poarta-Albă, scrie  Spy News.

Borcea este judecat și în dosarul privind retrocedarea moştenirii familiei Movilă, alături de primarul Constanţei şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, la Curtea de Apel București.

 

 

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …