Thursday , March 28 2024

Ce gafa! România putea pierde cu 0-3 la MASA VERDE meciul din Grecia

nationala

Presa din Grecia a avansat o ipoteză incredibilă: România ar fi trebuit să piardă cu 3-0 la “masa verde” meciul tur, de la Pireu (scor 1-3 pe teren).

Conform jurnaliştilor eleni, Regulamentul FIFA spune că e obligatoriu ca pe foaie să existe 3 portari. România i-a avut în lot pe Lobonţ, pe Pantilimon şi pe Tătăruşanu, dar ultimul n-a mai fost trecut pe foaie, ci lăsat în tribună la acel prim meci de baraj, anunţă Dolce Sport.

Presa greacă vehiculează azi două variante:

1. “Incredibil, cum de nimeni de la noi n-a observat aceasă gafă a românilor? Ar fi trebuit să facem memoriu şi să câştigăm la masa verde, returul n-ar mai avut nici o tensiune”;

2. O altă parte a presei susţine că, de fapt, oficialii naţionalei elene au sesizat eroarea noastră şi au avut o şedinţă internă la stadion, moment în care Fernando Santos, antrenor, ar fi intervenit şi ar fi spus: “Nu! Fără memorii! Vreau să jucăm corect, spuneţi-le asta românilor!”.

Antrenorul grecilor a confirmat pentru presa din Grecia: “Am ştiu despre problema aceasta, dar nu am vrut să profităm de eroarea românilor”.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …