Sunday , October 2 2022

Cătălina Ponor revine în lotul olimpic de gimnastică

Debutul lui 2011 o regăseşte pe Cătălina Ponor (23 de ani) alături de lotul olimpic de gimnastică. Constănţeanca, retrasă din activitatea competiţională în două rânduri (2006 şi 2007), îşi testează limitele în sala din Izvorani. Un posibil punct de pornire spre o nouă provocare surprinzătoare.

Chemată imediat la lot după ce a fost reinstalat cuplul Bellu – Bitang, drumurile celor două părţi nu s-au întretăiat din prima. După ce şi-a curmat visul american şi a revenit în România, Cătălina confirma într-un interviu acordat ProSport că Mariana Bitang ar fi chemat-o la lot printr-un email . A declinat însă oferta din iulie 2010, iar reintersectarea cu gimnastica de performanţă părea doar o himeră. Timpul le-a aranjat pe toate, Cătălina n-a mai plecat în Statele Unite, iar Izvoraniul i-a făcut cu ochiul. “Da, e la Bucureşti şi se antrenează”, a confirmat o apropiată din Constanţa a gimnastei.

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …