Thursday , April 25 2024

Cârţu despre meciul CFR – AS Roma: Noi cu barele, ei cu golurile

Tehnicianul CFR Cluj, Sorin Cartu

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, marţi seară, la TVR, că echipa CFR Cluj a avut o evoluţie bună în întâlnirea cu AS Roma, pierdută cu scorul de 1-2, în care clujenii au fost “cu barele, iar ei cu golurile”.

“Nu vreau să discut de decizii individuale ale jucătorilor, aşa au gândit ei în asemenea momente. Când ratezi asemenea ocazii, eşti taxat. Noi cu barele, ei cu golurile, asta este concluzia pe care pot s-o trag. Roma a meritat să câştige. Am făcut un meci bun, dar rezultatul contează, punctele adunate, ca să iei bani, să mergi mai departe, să ai glorie, faimă. Au dominat, au avut şi ocazii bune, dar să nu uităm că golul doi este suspect de ofsaid. Departajarea şi ruperea echilibrului în teren s-a făcut la faza lui Borriello. Dacă dai gol în minutul 60, când a fost bara, altfel ar fi fost desfăşurarea, în altfel de presiune ar fi jucat şi ei. Puteam să obţinem un rezultat pozitiv, fără exagerare. Dacă am fi obţinut un rezultat bun, am fi sperat la calificare până în finalul grupelor”, a declarat Cârţu la TVR.

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-2, meciul susţinut în compania echipei italiene AS Roma, contând pentru etapa a doua a grupei E a Ligii Campionilor. Gazdele au marcat prin Mexes ’69 şi Borriello ’71, iar oaspeţii au punctat prin Rada ’78.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …