Friday , April 19 2024

Căpitanul echipei de futsal de la Fălticeni a debutat la naționala U19 a României

 Alexandru Pintilie a evoluat în cele două meciuri amicale disputate de România U19 în compania reprezentativei similare a Republicii Moldova

Căpitanul echipei CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni, Alexandru Pintilie a debutat la naționala de futsal U19 a României cu ocazia stagiului de pregătire pe care “tricolorii” l-au susținut zilele trecute la Vaslui.

Cu această ocazie, România U19 a disputat și două meciuri în compania echipei similare a Republicii Moldova, ambele meciuri fiind câștigate de selecționata condusă de Endre Kacsó.

Selecționata U19 de futsal a României, într-o nouă componență, va debuta în această primăvară în preliminariile pentru UEFA Under-19 Futsal Championship, competiție care se va desfășura în perioada 3-10 septembrie, în localitatea croată Porec.

Tricolorii mici fac parte din Grupa a 2-a a Main Round-ului calificărilor pentru EURO 2023, alături de Ucraina, Serbia și învingătoarea Grupei B a turului preliminar Gibraltar, San Marino sau Muntenegru.

Iată lotul convocat de Endre Kacsó, selecționerul primei reprezentative, care se ocupă și de naționala U19:

Mihai Radu Andrei (Vila Sport F.S.), Laurențiu Sabadus (CSM Târgu Mureș), Marian Ionuț Cristian, Denis Munteanu, Cosmin Nemțanu (toți trei Futsal Ceahlăul Piatra Neamț), Peter Miklos, Boga Bencze, Popovics Erik Vince (toți trei FK Odorheiu Secuiesc), Eduard Varga, Patrick Chertes (ambii CSM Târgu Mureș), Dinu Strugariu (Autobergamo Deva), Denis Bronz (CFR Timișoara), Albert Cireș (United Galați), Alexandru Pintilie (CN “Nicu Gane” Fălticeni).

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …