Friday , May 24 2024

Capello: “Beckham este prea batrân pentru a mai fi convocat la nationala”

Selec]ionerul italian al Angliei, Fabio Capello, a declarat, miercuri, c\ nu inten]ioneaz\ s\-l mai convoace pe David Beckham, sugerând astfel c\ pentru fostul juc\tor al echipei Manchester United, în vârst\ de 35 de ani, na]ionala Albionului este “istorie”, informeaz\ AFP.
“Cred c\ David [tie c\ nu mai are niciun viitor la na]ional\, deoarece este nevoie de o schimbare. Trebuie s\ schimb totul. Am nevoie de juc\tori noi [i trebuie s\ m\ gândesc la viitor”, a declarat Capello, dup\ victoria Angliei în fa]a Ungariei, în meci amical pe Wembley, scor 2-1.
“Vârsta este important\. Exist\ juc\tori noi precum Ashley Young sau Adam Johnson care pot juca pe dreapta sau pe stânga”, a ad\ugat Capello.
Înainte de meci, Capello declarase la postul ITV referitor la David Beckham: “I-am mul]umit c\ m-a ajutat în timpul Cupei Mondial\, îns\, f\r\ îndoial\, este cam b\trân”.
Aceast\ declara]ie l-a luat prin surprindere pe juc\tor, care a reac]ionat prin intermediul agentului s\u: “Pentru informarea voastr\, nu exist\ discu]ii referitoare la o eventual\ renun]are. El va fi mereu disponibil pentru ]ara sa dup\ ce se va reface [i unde va fi nevoie, acolo va fi [i el”.
În schimb Capello vrea un ultim meci pe Wembley pentru fostul c\pitan: “Sper c\ atunci când se va reface, va putea juca un ultim meci pe Wembley pentru a mul]umi suporterilor [i pentru a-[i lua adio de la ei”.
Star mondial al fotbalului [i fost c\pitan al Angliei, Beckham nu a putut evolua la Cupa Mondial\ dup\ ce, în luna martie, s-a accidentat, îns\ a f\cut parte din staful tehnic al na]ionalei.
El are 115 selec]ii în na]ionala Angliei, fiind juc\torul de câmp ce de]ine recordul în acest sens, în istoria fotbalului englez.
Beckham, care [i-a început cariera în 1993 la Manchester United, evolueaz\ la echipa american\ LA Galaxy din 2007.

Vezi si

Nadal, mare ghinionist la tragerea la sorți de la Roland Garros, la ultima participare din carieră. Pe cine va întâlni în primul tur

Rafael Nadal (37 de ani) nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți care …