Friday , March 29 2024

Canotorii suceveni au cucerit 15 medalii la naționalele de ergometru

Bogdan Casian Murariu a devenit campion național la nivel de seniori

Canotorii suceveni s-au remarcat la Campionatul Național de fond la ergometru, unde au cucerit 15 medalii.

Cinci dintre acestea au fost de aur și au fost aduse de Bogdan Casian Murariu, de la CSM Suceava, de echipajul de patru de la CSM Suceava, format din Marian Guia, Antonel Avăcăriței, Bogdan Moaleș și Ştefănuț Airinei, de dublul de la CSM Suceava, alcătuit din Sebastian Lupu și Adrian Nazarov, de Alexandra Ciurariu și Alexandru Nițan, ultimii doi legitimați la CN “Nicu Gane” Fălticeni.

Medaliile de argint au fost aduse de Lucian Aparaschivei, de la ACS “Nada Florilor”, de echipajul feminin de patru de la CN “Nicu Gane”, format din Andreea Anasiei, Iuliana Cantoriu, Ioana Dascălu și Ştefănia Gușă, de Iulian Iacob (CSM Suceava), de Andrei Ciornei și Cosmin Pleșescu (ambii de la CSM Suceava) și Denisa Ailincăi și Andreea Todirică (amândouă de la CSM Suceava).

Ioana Onea (CSM Suceava), Ioan Hot (CN “Nicu Gane”), dublul Karina Nichitoaia – Anastasia Brajincă (CN “Nicu Gane”), dublul Constantin Tricolici – Iustin Iacob (CSM Suceava) și Sebastian Mocanu (CSM Suceava) au luat bronzul. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …