Wednesday , April 24 2024

Canotorii de la CSM Suceava au cucerit o medalie de aur si doua de argint la Campionatele Europene pentru juniori de la Munchen

Claudiu Iulian Pleșescu (foto – primul din stânga), care a devenit campion european cu barca masculină de 8+1 a României, în vreme ce Florentina-Georgiana Neculaeasa și Petruța-Ionela Popa, au cucerit argintul alături de echipajul feminin de 8+1

România a cucerit cinci medalii de aur și una de argint la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori ce au avut zilele trecute la Munchen.

Printre tricolorii care au urcat pe podiumul de premiere în Germania se numără și trei sportivi legitimați la CSM Suceava, este vorba de Claudiu Iulian Pleșescu, care a devenit campion european cu barca masculină de 8+1 a României, și de Florentina-Georgiana Neculaeasa și Petruţa-Ionela Popa, medaliate cu argint alături de echipajul feminin de 8+1.

Un alt canotor pregătit de antrenorul Nicu Despa la CSM Suceava, Petru Andrei Ciornei a ocupat locul 4 cu echipajul de patru rame masculin, la două secunde și jumătate de podium.

Pentru micii canotori suceveni urmează Campionatele Naționale de fond, programate în perioada 8-13 noiembrie. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …