Wednesday , April 7 2021

Câmpulungeanul Albert Hofman a fost convocat la naționala de juniori a României

Golgheter al Universității Cluj în primele 14 etape ale Ligii Elitelor sub 19 ani a fost convocat pentru un stagiu de pregătire, în perioada 24-27 aprilie, la Centrul Național de Fotbal Buftea

Câmpulungeanul Albert Hofman a fost convocat în premieră la lotul național sub 18 ani al României.

Născut în anul 2003, acesta a început fotbalul în orașul natal, la ACS Junior Câmpulung Moldovenesc, iar în prezent este golgheterul echipei de juniori sub 19 ani a clubului Universitatea Cluj.

Albert Hofman a înscris 15 goluri pentru Universitatea Cluj în primele 14 etape din Liga Elitelor sub 19 ani.

Prin aceste evoluții, fotbalistul câmpulungean a fost convocat la Naționala sub 18 ani a României, care va efectua un stagiu de pregătire, în perioada 24-27 aprilie, la Centrul Național de Fotbal Buftea.

“Iată că a venit timpul, după zece ani de activitate cu acești minunați copii, să avem și primul jucător crescut la clubul nostru convocat la lotul național al Romaniei. Felicitări, Albert Hofman! Sunt mândru de tine si mă bucur enorm că am putut să fiu cel care ți-a deschis calea și ți-a modelat primii pași în drumul spre performanță. Iată că se poate să ajungi sus și de la un club mic. Ai dovedit-o prin munca ta și sper să fii un model pentru toți copiii din cadrul clubului nostru”, a transmis antrenorul Mihai Eremia, cel care l-a inițiat în tainele fotbalului, la clubul ACS Junior Câmpulung Moldovenesc.

În urmă cu patru ani, Albert Hofman a fost împrumutat de câmpulungeni la ACS Juniorul Suceava, unde a fost antrenat de Bogdan Pantea.

“Albert a stat la noi doi ani și jumătate, perioadă în care am reușit o calificare la turneul semifinal sub 13 ani, cu grupa de 2003. Este un copil bun, ambițios, cu abilități evidente de atacant. De altfel, a fost goalgheterul echipei în perioada petrecută la Juniorul. {tiu că a mai fost dorit de Steaua și Viitorul, dar dorința lui și a familiei sale a fost să continue activitatea în zona Ardealului”, a spus Bogdan Pantea. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Incendiu puternic pornit de la un coș de fum defect, la o locuință din Plopeni – Salcea (FOTO)

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit în noaptea de marți spre miercuri cu două …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *