Friday , March 29 2024

Campioana CFR Cluj este in revenire de forma

N echipa clujean\ a ob]inut prima victorie dup\ trei etape de “secet\”, 2-1 cu Pandurii T=rgu Jiu

Campioana României, CFR Cluj, a învins, sâmb\t\, pe stadionul “Gruia”, cu scorul de 2-1 (2-0), forma]ia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii I.
Golurile echipei clujene au fost marcate de Emanuel Kone ’18 [i Alcantara ’24, în timp ce pentru Pandurii a punctat Voicule], din penalti, în minutul 85.
În minutul 18, Emanuel Kone deschide scorul cu un [ut în for]\ din mijlocul careului, dup\ o lovitur\ de col].
CFR î[i majoreaz\ diferen]a pe tabela de marcaj, scor 2-0, în minutul 24, tot dup\ un corner, când Alcantara înscrie din [ase metri, nemarcat.
În minutul 84, Stromajer a p\truns în careu, iar Tony a intervenit prin alunecare, arbitrul Marian Balaci dictând penalti. Echipa Pandurii reduce din diferen]\, scor 2-1, Voicule] transformând lovitura de la 11 metri.

N Mandorlini: “Am ob]inut o victorie important\”

Antrenorul Andrea Mandorlini a declarat, sâmb\t\, c\ CFR Cluj a ob]inut o victorie important\, scor 2-1, în fa]a echipei Pandurii, în etapa a VI-a a Ligii I, [i c\ echipa sa a meritat cele trei puncte.
“Sunt trei puncte meritate, am f\cut o prim\ repriz\ bun\ în care am [i ratat câteva ocazii clare. La fel cum a zis [i ???, a fost important s\ câ[tig\m, este bine c\ am bifat cele trei puncte. Pe final, mi-a revenit în minte acel meci cu Astra (n.r. CFR – Astra, scor 2-2, etapa a IV-a a Ligii I)”, a spus tehnicianul italian în conferin]a de pres\ de dup\ meci.
Referitor la penaltiul dictat în minutul 85 în favoarea forma]iei gorjene, la un fault al lui Tony asupra lui Stomajer, Mandorlini a precizat: “Am vorbit cu Tony, dup\ meci, despre penalti, nu trebuia s\ le d\m o astfel de ocazie, mai ales c\ el este un juc\tor cu mare experien]\”.
Tehnicianul a ad\ugat c\ echipa sa va vedea la ce nivel se afl\ în perioada urm\toare. “Urmeaz\ meciul cu Rapid [i Liga Campionilor, practic acum încep meciurile tari [i vom vedea cu adev\rat la ce nivel suntem. Nu exist\ un medicament mai bun decât victoriile”, a mai spus Mandorlini.
La rândul s\u, pre[edintele clubului CFR, Iuliu Mure[an, a precizat c\ echipa a ob]inut o victorie important\: “Este o victorie important\, care aduce trei puncte, aveam mare nevoie de acest succes. Am avut ocazii, puteam s\ mai înscriem. Emanuel Kone l-a înlocuit foarte bine pe Deac, care ne va lipsi foarte mult. Sper s\ poarte culorile vi[inii în suflet”, a spus Mure[an.
Oficialul a ad\ugat c\ se bucur\ pentru victoria ob]inut\ de Universitatea Cluj în fa]a celor de la Dinamo, scor 4-2. “M-am bucurat pentru victoria clujenilor la Dinamo, se vede c\ s-a investit mult [i se munce[te mult acolo [i încep s\ vin\ [i roadele”, a spus Mure[an.

N Badea este `ngrijorat c\ Pandurii ocup\ ultimul loc `n clasament

Antrenorul Ionu] Badea a declarat, sâmb\t\, c\ echipa Pandurii Târgu Jiu nu merita s\ piard\ meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, din etapa a VI-a a Ligii I, [i c\ nu este înc\ îngrijorat de faptul c\ forma]ia sa ocup\ ultimul loc în clasament.
“Am pierdut un meci pe care, la cum au decurs lucrurile, nu trebuia s\-l pierdem. Au fost minute în care am judecat gre[it ideile adversarului, suferim înc\ la fazele fixe, nu suntem deloc concentra]i. Dac\ am fi crezut mai mult, am fi reu[it s\ ob]inem m\car un egal. În multe momente am reu[it s\ specul\m punctele slabe ale adversarului”, a spus Ionu] Badea în conferin]a de pres\ de dup\ meci.
Tehnicianul a ad\ugat c\ nu este îngrijorat de pozi]ia din clasament [i c\ obiectivul r\mâne locul 10 în Liga I. “Nu m\ îngrijoreaz\ c\ suntem pe ultimul loc, clasamentul este relativ în acest moment. Exist\ o ap\sare mai mult mental\ asupra juc\torilor, avem dou\ s\pt\mâni s\ ne reînc\rc\m bateriile. Obiectivul nostru este locul 10 [i am încredere c\ îl vom îndeplini”, a precizat antrenorul forma]iei gorjene.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …