Thursday , March 28 2024

Cadou FABULOS pentru Reghecampf din partea şeicilor de la Al Hilal (FOTO)

reghe-wraith

Laurenţiu Reghecampf a efectuat deja primele antrenamente cu Al Hilal, motivat nu doar de salariul colosal de 3,5 milioane de euro pe sezon, ci şi de cadoul fabulos pe care tocmai l-a primit de la şecii care conduc cel mai mare club din Arabia Saudită.

Conform Romania TV, Laurenţiu Reghecampf a primit cadou o limuzină de lux, un Rolls Royce Wraith, noul coupe de lux britanic, lansat anul trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2013 şi al cărui preţ porneste de la 250.000 de euro şi creşte exponenţial în funcţie de dotări.

wraith1Printre dotarile aparte si inovatiile tehnologice in materie de lux ar fi de remarcat plafonul “Starlight Headliner”, format din peste 1.300 de LED-uri, care dau impresia ca deasupra capetelor celor din masina este un cer instelat.

Motorul V12 al masinii, cu o capacitate cilindrica de 6,6 litri, dezvolta o putere maxima de 633 CP, cutia automata are 8 trepte, iar demarajul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4,2 secunde.

Vanzarile pe plan european au demarat abia la inceputul lui 2014, cu o lista foarte lunga de asteptare. Unul dintre norocosii posesori ai unui Rolls Royce Wraith este Cosmin Olaroiu, care a primit masina de la emirii care conduc clubul Al Ahli Dubai.

Anamaria Prodan a postat deja, pe Facebook, imagini cu noua limuzină a soţului ei, cu mesajul “Proud of my Sun”.

 

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …