Saturday , April 20 2024

Buzarnescu, a treia romanca in turul al doilea la Madrid. Miki a facut cel mai bun meci al sau din acest an

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a făcut un meci perfect în fața Ajlei Tomljanovic (43 WTA, Australia), s-a impus cu 6-3, 6-2, după o oră și 13 minute de joc și s-a calificat în turul secund al competiției de la Madrid.

Miki a servit excepțional pe toată durata partidei (australianca nu a avut minge de break), a făcut șapte ași, a returnat la fel de bine (trei break-uri) și a avut o evoluție care a amintit de perioada bună de anul trecut (înaintea accidentării de la Rogers Cup).

În turul următor, Buzărnescu se va duela cu Anastasija Sevastova (13 WTA), care a trecut în trei seturi de belgianca Kirsten Flipkens (59 WTA), scor 0-6, 6-3, 6-2. Aceasta va fi prima partidă dintre Mihaela și letona în vârstă de 29 de ani.

Pentru calificarea în turul secund, Mihaela Buzărnescu și-a asigurat un premiu în valoare de 42.220 de euro și 65 de puncte în clasamentul WTA.

Tot duminică, Sorana Cîrstea a trecut de Madison Keys (3-6, 6-4, 6-1), iar Simona Halep a învins-o pe rusoaica Margarita Gasparyan (6-0, 6-4).

Mutua Madrid Open, turneul lui Ion Tiriac, se dispută pe zgură în perioada 4-11 mai, este de categorie Premier Mandatory, la start pe tabloul principal se află 64 de jucătoare, directorul competiției este Feliciano Lopez, iar premiile sunt în valoare totală de $7,021,128.

HotNews

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …