Saturday , April 20 2024

Burleanu il INLOCUIESTE pe PITURCA cu REGHECAMPF la nationala. Reghe: Voi antrena in paralel si Steaua

reghecampf

Razvan Burleanu, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, este hotarat sa il demita pe Victor Piturca din functia de antrenor al echipei nationale.

Pentru a scapa de actualul selectioner, Burleanu este dispus sa-i achite despagubiri financiare lui Victor Piturca.

De asemenea, Burleanu a stabilit si noul selectioner, contactandu-l pe Laurentiu Reghecampf, care ar putea pregati in paralel Steaua si nationala.

“Veti afla joi. Reghecampf trebuie sa fie selectioner si va fi”, a spus Burleanu, imediat dupa ce a fost numit in functia de presedinte al Federatiei.

Victor Piturca ar urma sa incaseze in jur de 1 milion de euro pentru a parasi echipa nationala.

Razvan Burleanu a castigat, miercuri, alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce l-a invins in turul doi pe Vasile Avram.

Noul presedinte al FRF a primit 113 voturi, in timp ce Vasile AVram a primit 58 de voturi.
Reghecampf, prima reactie despre preluarea echipei nationale
Laurentiu Reghecampf a comentat in premiera discutiile pe care le poarta pentru a prelua functia de antrenor principal al echipei nationale, dupa ce Victor Piturca va fi dat afara de Razvan Burleanu.

Afland ca Burleanu l-a nominalizat drept urmatorul selectioner, Reghecampf a mentionat ca va accepta nationala daca va putea pregati si Steaua in paralel.

“Razvan Burleanu este un profesionist care a pus punctul pe i! Transmite un mesaj foarte puternic! Imi doresc sa fac acest lucru, numai in paralel cu ce fac la Steaua! Chiar imi place sa fac doua lucruri simultan”, a spus Reghecampf la DigiSport.

Tehnicianul Stelei a mai mentionat ca primul pas pe care il va face dupa ce va ajunge la nationala va fi incercarea de a convinge jucatorii care s-au retras sa revina.

“Radu Stefan nu vrea sa mai vina la nationala cat timp va fi Piturca. Sunt alti trei-patru jucatori importanti care nu vor sa mai vina cu Piturca antrenor!”, a adaugat Reghecampf.

Pentru a deveni presedintele FRF, Burleanu a beneficiat de sprijinul lui Marcel Puscas si Gheorghe Chivorchian.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …