Thursday , March 28 2024

Bucovina Rădăuţi şi Sporting încheie turul pe teren străin

Liga 3 - Costache

In ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a III-a, rădăuţenii vor evolua sub Pietricica, împotriva Ceahlăului II, în vreme ce Sporting se va deplasa la Dorohoi, în două meciuri ce sunt programate mâine cu începere de la ora 14.00. “E un meci foarte important pentru noi, de pe urma căruia sperăm să ne întoarcem cu puncte”, a anunţat managerul Bucovinei Rădăuţi, Manuel Costache (foto). FC Pojorâta va trage cortina peste tur, sâmbătă, pe teren propriu, contra Aerostarului

Bucovina Rădăuţi şi Sporting Suceava încheie pe teren străin prima jumătate sezonului regulat al Ligii a III-a. Tintuiţi pe ultimul loc al clasamentului, fără victorie şi având cea mai slabă apărare din serie, rădăuţenii speră să dreagă busuiocul în meciul pe care îl joacă mâine, de la ora 14.00, sub Pietricica, în compania celor de la Ceahlăul II.
“E un meci foarte important pentru noi, de pe urma căruia sperăm să ne întoarcem cu puncte. Meciul aceasta şi returul cu Sporting vor conta foarte mult. Ne aşteptăm la un joc greu la Piatra Neamţ, în faţa unui adversar imprevizibil, capabil să scoată orice rezultat. Depinde şi pe ce jucători vor conta nemţenii de la prima echipă”, a declarat managerul rădăuţenilor, Manuel Costache, care a precizat că obiectivul imediat al Bucovinei este să acumuleze cât mai multe puncte până la pauza de iarnă, când se intrevede o întărire a lotului de jucători pentru abordare ceva mai îndrăzneaţă a turneului play-out.
“Galben-albaştrii” nu vor putea conta în partida de sub Pietricica pe serviciile lui Stan şi Pamparău, cei doi acuzând accidentări mai vechi.
In sezonul trecut, Ceahlăul II şi Bucovina Rădăuţi şi-au împărţit victoriile, fiecare adjudecându-şi meciul de pe teren propriu cu 2-0.
Sporting pleacă cu şansa a doua la Dorohoi
O misiune şi mai dificilă la finalul turului va avea Sporting Suceava, trupa lui Mihai Guriţă urmând să evolueze mâine, de la ora 14.00, pe terenul grupării FCM Dorohoi, una dintre pretendentele la promovare.
“Dorohoiul pleacă clar cu prima şansă în acest meci. Noi nu avem nimic de pierdut, mergem să jucăm şi sperăm că vom scoate un rezultat cât mai bun”, a spus managerul “alb-verzilor”, Ciprian Anton.
Sporting nu va putea conta în partida de mâine pe aportul lui Ioancea, Leşanu şi Bilţ, toţi trei fiind accidentaţi. In schimb, în garnitura echipei sucevene este aşteptat să revină Nechitoaia.
In sezonul trecut, Sporting a scor patru puncte din meciurile directe cu FCM Dorohoi. A fost 1-0 pe Areni şi 1-1 în returul jucat peste Siret.
FC Pojorâta va trage cortina peste turul sezonului regulat, echipa antrenată de Dănuţ Mândrilă urmând să primească sâmbătă, cu începere de la ora 14.00, pe teren propriu replica formaţiei Aerostar.
Programul ultimei etape a turului:
CSM Moineşti – Cetatea Târgu Neamţ
FCM Dorohoi – Sporting Suceava
Ceahlăul II – Bucovina Rădăuţi
Kosarom Paşcani – Petrotub Roman
FC Pojorâta – Aerostar Bacău (sâmbătă)
Stiinţa Miroslava va sta în această rundă.
(Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …