Friday , April 19 2024

Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni debutează astăzi în Cupa României

Bucovina va juca la Darabani, în vreme ce Şomuz va primi vizita Ceahlăului, în două meciuri eliminatorii programate de la ora 17.30

Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni debutează la mijlocul acestei săptămâni în faza națională a Cupei României.

Bucovina va juca pe terenul celor de la Viitorul Darabani, în vreme ce Şomuz va primi vizita Ceahlăului Piatra Neamț, în două meciuri eliminatorii programate astăzi, cu începere de la ora 17.30.

“Întâlnim un adversar incomod, un adversar bun pe care îl respectăm, dar eu îmi doresc să câștigăm fiecare meci, fie amical sau oficial”, a precizat antrenorul Bucovinei Rădăuți, Ionuț Plămadă.

La rândul său, antrenorul Şomuzului Fălticeni, Iulian Ionesi, speră ca echipa sa să repete parcursul de anul trecut, când a ajuns până în șaisprezecimile Cupei României, unde a fost eliminată de FC Voluntari. “Meciul cu Ceahlăul va fi unul dificil pentru că întâlnim principala candidată la promovare din seria noastră. Cu toate acestea, ne dorim să ne calificăm și, de ce nu, să depășim performanța din sezonul trecut”, a spus Ionesi.

Meciul Şomuz Fălticeni – Ceahlăul va putea fi urmărit live pe noul portal www.frf.tv.

Turul I al Cupei României mai programează în zona Moldovei, meciurile CSM Pașcani – Ştiința Miroslava, CSM Bacău – Dinamo Bacău și Sporting Liești – Aerostar Bacău.

Foresta va intra în competiție odată cu Turul II, programat pe 31 august. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂVESCU)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …