Friday , March 29 2024

Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au încheiat la egalitate amicalul de la Roman

Rădăuțenii au deschis scorul prin R. Ciobanu (’75), fălticenenii egalând prin Camara( ’78)

Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci amical disputat ieri, pe terenul din Roman.

Gruparea rădăuțeană a deschis scorul cu un sfert de oră înainte de final, prin Robert Ciobanu, care a profitat de o greșeală a defensivei adverse, fălticenenii egalând peste trei minute prin Camara, cu un șut din 16 metri, la o faza suspectă de off-side.

Bucovina Rădăuți (prima repriză): Puianu – Antonesei, Vișinar, Chirilescu, Coajă, Bejenar, Vitu, Dănilă, C. Coroamă, Străjeriu, R. Ciobanu. Pe parcurs, antrenorul Iulian Ionesi a rulat întreg lotul de jucători deplasat la Roman.

Şomuz Fălticeni: Chindriș – Chiseliță, Toukam, Forizs, Njindja, Robciuc, Nistor, Tănăsoiu, Netbai, Hadhria, Enciu. Au mai intrat: Pascal, Polifron, Cazacu, Săhlean, Dohotariu, Balde, Tchassen, Camara și Ricciulli.

A fost al nouălea amical pentru Bucovina Rădăuți care mai înregistrase până ieri cinci victorii, două remize și o înfrângere: 3-2 cu Aerostar Bacău, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Hușana Huși, 1-0 cu Şomuz Fălticeni, 1-0 cu Oțelul Galați, 6-6 cu LPS Suceava și 3-3 cu Juniorul Suceava, respectiv 0-2 cu Hușana Huși.

De partea cealaltă, Şomuz Fălticeni se află la primul egal în pregătiri: după 1-0 cu LPS Suceava, 2-0 cu FC Botoșani U19, 2-6 cu FK Miercurea Ciuc, 2-3 cu Aerostar Bacău, 0-1 cu Bucovina Rădăuți și 0-5 cu Petrolul.

În continuarea programul de pregătire, Bucovina își va mai testa forțele cu Dante Dorohoi (24 februarie și 3 martie), Ceahlăul Piatra Neamț (27 februarie) și juniorii de elită de la FC Botoșani (6 martie), în vreme ce Şomuz mai are perfectat un singur amical, cu Foresta Suceava (3 martie). (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂVESCU)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …