Friday , March 29 2024

Bucovina Rădăuți și Foresta și-au aflat adversarele din play-off-ul pentru promovarea în Liga a II-a

Manșa tur din semifinalele barajului programează sâmbătă, de la ora 18.00, meciurile Bucovina Rădăuți – Dacia Unirea Brăila și Oțelul Galați – Foresta Suceava

Bucovina Rădăuți s-a impus vineri, pe stadionul din Târgu Neamț, în fața celor de la Bradu Borca, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate în ultimele 20 de minute de joc de Florin Antonesei, Robert Ciobanu (penalty) și Cosmin Coroamă.

în urma acestei victorii, echipa antrenată de Iulian Ionesi a încheiat sezonul regulat al Ligii a III-a pe primul loc în clasamentul Seriei I și va juca în semifinalele barajului de promovare cu Dacia Unirea Brăila.

Bucovina a început meciul de vineri în următoarea formulă de joc: Rotar – Şpac, Nistor, Vișinar, E. Ciobanu, Vatamaniuc, C. Coroamă, I. Coroamă, Pitic, Stroe și Irimescu.

Fără șapte titulari, unii suspendați, alții menajați, Foresta a pierdut vineri, în ultima etapă, pe stadionul din Dorohoi (foto), în fața celor de la Dante Botoșani, cu scorul de 0-2, prin golurile lui Arăpașu și Codău.

în urma acestui rezultat, echipa antrenată de Ivan Gvozdenovic a terminat sezonul regulat al Ligii a III-a pe locul 2 în Seria I, urmând să întâlnească Oțelul Galați, în semifinalele play-off-ului de promovare.

Foresta a început meciul de vineri în următoarea formulă: Gal – Cimbru, Mateciuc, Drugă, Filip, Konate, Postică, Cerlincă, Vultur, Sîncelean, Knezevic.

într-un alt meci din ultima etapă, Şomuz a remizat pe terenul celor de la Hușana Huși, scor 1-1, și a încheiat sezonul pe locul 7 în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a.

Gruparea vasluiană a deschis scorul în debutul meciului prin Dănăilă, formația antrenată de Daniel Stoica egalând după pauză prin golul căpitanului Forizs.

Şomuz a început meciul în următoarea formulă de joc: Chindriș – Chisăliță, Dohotaru, Forizs, Njindja, Polifron, Săhlean, Robciuc, Ricciulli, Tchassem, Tănăsoiu.

Rezultatele ultimei etape:

Dante Botoșani – Foresta Suceava: 2-0

CSM Pașcani – Ştiința Miroslava: 1-1

Sporting Vaslui – Ceahlăul Piatra Neamț: 2-3

Bradu Borca – Bucovina Rădăuți: 0-3

Hușana Huși – Şomuz Fălticeni: 1-1.

Manșa tur a play-off-ului de promovare programează sâmbătă, de la ora 18.00, meciurile Bucovina Rădăuți – Dacia Unirea Brăila și Oțelul Galați – Foresta Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …