Wednesday , April 24 2024

Bucovina Rădăuți și Foresta au meciuri facile pe teren propriu. Şomuz se deplasează sub Pietricica

Cele trei echipe sucevene din Liga a III-a evoluează sâmbătă, de la ora 17.00, în cadrul etapei a XV-a

Liga a III-a programează sâmbătă după-amiază, începând cu ora 17.00, meciurile etapei a XV-a din cadrul sezonului regular.

Aflată pe primul loc în clasamentul seriei întâi, Bucovina Rădăuți are șansa să mai facă un pas către play-off-ul de promovare cu o victorie în partida pe care o joacă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Dante Botoșani.

„Urmează un meci important, o finală dintre cele patru rămase, pe care îl tratăm cu maximă seriozitate și încredere. Dante e un adversar periculos, dar sper să obținem cele trei puncte, cu care să ne apropiem de îndeplinirea obiectivului”, a spus căpitanul Bucovinei, Ionuț Plămadă.

Cu doar două goluri marcate de la startul sezonului de primăvară, Foresta are șansa să se descătușeze în meciul pe care îl are programat pe stadionul Areni, în fața codașei Bradul Borca.

„Galben-verzii” nu vor mai conta în acest sezon pe golgheterul Alexandru Marin, care și-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea suceveană.

Cea de-a treia echipă suceveană, Şomuz Fălticeni, are o misiune complicată la Piatra Neamț, unde întâlnește Ceahlăul.

Aflată încă în calcule pentru un loc de play-off, trupa antrenată de Daniel Stoica se va deplasa sub Pietricica fără doi dintre fundașii titulari, Toukam și Chiseliță fiind suspendați.

Programul etapei a XV-a:

Bucovina Rădăuți – Dante Botoșani

Ceahlăul Piatra Neamț – Şomuz Fălticeni

Ştiința Miroslava – Hușana Huși

Foresta Suceava – Bradu Borca

CSM Pașcani – Sporting Vaslui.

În turul campionatului, Bucovina Rădăuți s-a impus la Dorohoi, cu 3-1, Foresta a învins cu același scor Bradu Borca, în vreme ce Şomuz a pierdut la Fălticeni, în fața Ceahlăului, cu 0-1.

La finalul sezonului, primele două clasate se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …