Friday , March 29 2024

Bucovina Rădăuți și-a consolidat locul pe podium după victoria cu Ştiința Miroslava

Echipa antrenată de Dorin Goian șI Daniel Bălan s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, în fața ieșenilor, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Ionesi (’27) și Cerlincă (’55) 

Bucovina Rădăuți și-a consolidat locul pe podium în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, după ce a câștigat, cu scorul de 2-0, meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Ştiința Miroslava.

Pe un vânt puternic, care a pus probleme jucătorilor ambelor echi­pe, trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a deschis scorul în minutul 27, când Ionesi l-a surprins pe portarul advers cu un lob din col­țul careului mare. Ieșenii au încercat să reacționize până la pauză, dar Puianu a fost la post la execuțiile lui Agrigoroaei și Nemțanu.

Repriza secundă a aparținut în totalitate rădăuțenilor, gazdele reușind să-și dubleze avantajul în minutul 55, prin Cerlincă, care a preluat o minge la marginea careului și l-a învins pe Turiță cu un șut pe jos.

Scorul putea lua proporții în ultima jumătate de oră, când Bucovina a ratat alte două ocazii de gol prin Alecsandru și nou-intratul Stoian.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Vitu, Antonesei, Chirilescu – Bosînceanu, Stănescu, Ungurianu, Cerlincă, Busuioc, Ionesi. Pe parcursul jocului au mai intrat: Stoian, Coroamă, Coajă și Păiuș.

Rezultatele etapei a XXI-a:

FC Botoșani II – Oțelul Galați 3-3

Foresta Suceava – KSE Târgu Secuiesc 1-1

CSM Focșani – Metalul Buzău 3-0

Şomuz Fălticeni – Sporting Liești 0-5

Bucovina Rădăuți – Ştiința Miroslava 2-0

Gloria Buzău – CSM Pașcani 2-1

Ceahlăul Piatra Neamț – Sănătatea Darabani 3-0

CSM Râmnicu Sărat a stat în această rundă.

În runda viitoare, Bucovina Ră­dăuți va evolua mâine, cu înce­pere de la ora 17.00, pe terenul unei alte formații ieșene, CSM Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: ­Cris­tian PLOSCEAC)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …